Obavijest - izdavanje e-propusnica

Obavijest - izdavanje e-propusnica

Obaviještavamo Vas da je započeo je s radom nacionalni sustav za izdavanje elektroničkih propusnica e-Propusnice. Zahtjev za propusnicom možete poslati putem obrasca na web stranici: https://epropusnice.gov.hr/, a za pristup sustavu potreban vam je isti autentifikacijski postupak kao i za pristup usluzi e-Građanin.

Upute o korištenju sustava možete pročitati na navedenoj stranici.

Oni koji nemaju mogućnost podnijeti zahtjev na taj način, i dalje mogu podnositi zahtjev putem e-maila Općine Novo Virje Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., e – maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. te iznimno putem telefona na broj 810-089.

Stožer civilne zaštite Općine Novo Virje može izdati propusnicu samo u slučajevima iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština (ovdje spadaju i hobisti poljoprivrednici, vinogradari, voćari). Iz drugih razloga nismo u mogućnosti izdati propusnicu te će vam zahtjev biti odbijen.

Propusnice koje su do 2. travnja 2020. godine izdane putem e-maila, telefonski ili osobno u Općini Novo Virje, bez obzira na vremenski period, ne vrijede od ponedjeljka, 6. travnja 2020. godine. 

Svi pravni subjekti koji izdaju propusnice za svoje zaposlenike, moraju iste izraditi kroz aplikaciju. Najdulji mogući period je 14 dana.

VIDEO: Postupak prijave u sustav

VIDEO: Funkcionalnosti dostupne građanima


Ispis   E-mail