Obavijest o ovjeri očitovanja i predaji kandidatura

Obavijest o ovjeri očitovanja i predaji kandidatura

Obavještavaju se političke stranke i birači koji namjeravaju predložiti kandidate i kandidacijske liste da se ovjere očitovanja kandidata o prihvaćanju kandidature OLS-3 i OLN-3 obavljaju besplatno u sjedištu Općinskog izbornog povjerenstva Općine Novo Virje svakog radnog dana u vremenu od 8,00 do 14,00 sati, u subotu od 9,00 do 12,00 sati, te dana 29. travnja 2021. godine u vremenu od 10,00 do 24,00 sata, poštujući pri tom epidemiološke mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u izbornom procesu.
Političke stranke i birači mogu prijedloge kandidacijskih lista i kandidata za članove Općinskog vijeća Općine Novo Virje i općinskog načelnika Općine Novo Virje sastavljene u skladu s Obveznim uputama Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske broj LS-1 i LN-1 predati u sjedištu Općinskog izbornog povjerenstva Općine Novo Virje svakog radnog dana u vremenu od 8,00 do 14,00 sati, te dana 29. travnja 2021. godine, koji je posljednji dan za zaprimanje prijedloga, u vremenu od 10,00 sati do 24,00 sata poštujući pri tom epidemiološke mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u izbornom procesu.

Molimo predlagatelje da željeno vrijeme predaje telefonom najave Općinskom izbornom povjerenstvu barem jedan dan prije predaje te da predaju vrše najviše tri osobe predlagatelja u skladu s preporukama HZZJ o osiguranju epidemioloških mjera u izbornom procesu od 1. travnja 2021. godine.
Kontakt podaci Općinskog izbornog povjerenstva Općine Novo Virje
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel: 810-089.
Sjedište Općinskog izbornog povjerenstva: zgrada Općine Novo Virje, Trg Vladimira Jagarinca 5, 48 355 Novo Virje

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Novo Virje


Ispis   E-mail