SVEČANA PROSLAVA 10. ROĐENDANA DJEČJEG VRTIĆA „BREGUNICA“ NOVO VIRJE!

SVEČANA PROSLAVA 10. ROĐENDANA DJEČJEG VRTIĆA „BREGUNICA“ NOVO VIRJE!

Naš vrtić je proslavio svoj veliki deseti rođendan, koji smo ponosno obilježili svečanim programom koji su uveličali dragi nam gosti, brojne ravnateljice susjednih vrtića, roditelji, djedovi, bake te bivši vrtićanci...
Uz mnoštvo pjesme, plesa, veselja, balona i velike torte organizirana je proslava. Taj dan vrtić je bio svečano urešeni rođendanskim motivima koje su izradila djeca sa odgojiteljicama, a u odgojno obrazovnim skupinama održavale su se različite kreativne aktivnosti koje su odgojiteljice osmislile u dogovoru s djecom vezanih uz rođendan vrtića.
Osim svečanim programom, deset godina postojanja Dječjeg vrtića „Bregunica“ obilježili smo i projekcijom filma „Naših prvih 10. godina.“ koji predstavlja presjek kurikuluma vrtića koji gradimo već deset godina, a koji se temelji na vrijednostima koje njegujemo i koje su neodvojivi dio našeg mjesta.
U vrtiću je postavljena i izložba likovnih radova bivših vrtićanki mladih umjetnica Nike Živko i Sonje Turčić koje su svoje prve likovne korake napravile upravo u Dječjem vrtiću Bregunica.
Načelnik Općine Novo Virje Mirko Remetović, zaželio je svima stručnjacima i djeci sretan rođendan.
Tijekom jednog desetljeća u vrtiću se puno radilo, 150 je mališana upravo u vrtiću učinilo svoje prve korake, sklopilo prva prijateljstva, upoznalo prve simpatije, steklo nova znanja i vještine, a to ne bi mogli bez povjerenja i podrške roditelja, obitelji, osnivača, suradnika, prijatelja te bez vlastitog entuzijazma, odricanja, truda i posvećenosti svom pozivu.
Ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli proslavi desetljeća našeg postojanja!


Ispis   E-mail