Završna svečanost na izletištu Čarda

Završna svečanost na izletištu Čarda

Približio se kraj pedagoške godine, a s njim i oproštaj naših predškolaca od vrtićkih dana, svojih odgojiteljica i svih ostalih prijatelja s kojima su dijelili ove zanimljive dane svoga života.
Završno druženje je već tradicionalno održano na izletištu Čarda. Organiziran je zajednički ručak kojeg su nam pripremili naši vrijedni očevi Darko, Danijel, Krešo, Miroslav i Mario. Nakon ručka organizirana je zajednička priredba djece i oproštaj od predškolaca te priredba djece polaznika programa ranog učenja engleskog jezika.
Vruče nedjeljno popodne smo nastavili zajedničkim igrama i druženjem u kojem su svi uživali. Bile su to razno razne igre u kojima su zajedno sudjelovala djeca i roditelji: povlačenje užeta, skakanje u vrećama, nošenje vode u žlici, hranjenje sa smokićima, pijenje vode u čaši te nošenja djeca „pišilonce“.
Još jednu pedagošku godinu smo uspješno priveli kraju, još jednu generaciju mališana ispratili u školu te se sada svi veselimo dugom toplom ljetu i novim izazovima nove pedagoške godine.

 


Ispis   E-mail