OBAVIJEST O POKRETANJU e-TRŽNICE

OBAVIJEST O POKRETANJU e-TRŽNICE

Poštovani sugrađani,
Svjesni smo kako je u ovoj situaciji svima teško. Kao vodstvo općine trudimo se maksimalno olakšati Vam i pomoći gdje god je moguće. Znamo kako je malim proizvođačima teško prodati svoje proizvode u uvjetima kad ne smiju napuštati prebivalište i izlagati na tržnicama. S druge strane, stanovništvu je teže doći do proizvoda. Želja nam je pomoći i jednima i drugima. Cilj nam je u ovoj novonastaloj situaciji omogućiti građanima naručivanje hrane i ostalih potrepština s dostavom na kućni prag te također pomoći lokalnim proizvođačima da opstanu u ovoj specifičnoj i teškoj situaciji.
Zajedno s partnerskom tvrtkom dogovorili smo način koji omogućuje direktan put proizvoda od proizvođača do kupca – aplikaciju e-Tržnica. Vjerujemo da će ovakav način kupnje proizvoda – s dostavom do kućnog praga – odgovarati mnogim našim mještanima, a nadamo se kako će pomoći našim OPG-ovima i malim obrtnicima u plasmanu proizvoda.
Pozivamo sve male proizvođače hrane - povrća, voća,jaja, mlijeka i mliječnih proizvoda - da se uključe u rad InfoCOR aplikacije na WEB stranici općine i u modulu e-Tržnica oglase svoje proizvode i usluge. Molimo navedite koje proizvode/usluge nudite te njihove cijene, Vaš kontakt telefon i mogućnost dostave proizvoda na adresu naručitelja ukoliko postoji.
Svakako molimo oglašavati i mogućnost izvršavanja usluga - obavljanja kupnje neophodnih namirnica i lijekova za naše sumještane u potrebi.

link http://www.info-cor.com/Home/Oglasnik?pid=a1189714-09d8-43f0-bdb5-b95f3c43e180

Zahvaljujemo na suradnji.
Vaš načelnik i općinska uprava


Ispis   E-mail